vrijdag 6 december 2019
Homepage | vogelverenigingen | Wat deed Gordon met tientallen vogels op de Markt in Gouda?

Wat deed Gordon met tientallen vogels op de Markt in Gouda?

Het was een opvallend gezicht. Gordon liep namelijk met een groep mensen én tientallen kleurrijke vogels over de Markt in Gouda. Veel mensen stopten om het gezelschap eens goed te bekijken en ook veel winkeliers kwamen even naar buiten. Zo meldt het AD. Maar wat deed Gordon in Gouda?

Helemaal vooraan liep Gordon, gefilmd door een cameraploeg. Hij liep een middag mee met de wandelgroep De Papegaaienwandelingen voor zijn nieuwste programma Gordon in Wonderland. Voor dat programma bezoekt hij bijzondere personen.

Papegaaien
Voor zijn laatste aflevering ging langs bij de Goudse Marcel (45) en Roos (43) van de Bunt, oprichters van de Papegaaienwandelingen. Het stel organiseert al bijna drie jaar speciale wandeltochten voor mensen en hun vogels. Voor Marcel was het een bijzondere ervaring. “Gordon was zo geïnteresseerd, en zo open. We hebben tijdens het wandelen heel leuke gesprekken gehad. De aandacht die ik krijg op straat als ik met mijn vogels wandel, dat maakt hij natuurlijk zelf ook mee,” zegt Marcel.

bron: indebuurt.nl

Bekijk ook

Doordeweeks werkt hij als timmerman in het weekend is hij vogelkweker

Door de week werk je voor de baas. Zet je ’s avonds de wekker en ...

1 opmerking

  1. Dit is nu éénmaal een vreemde vogel.
    Misschien bood hij zich te koop aan?
    Heeft hij wel vaker gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *