zaterdag 14 december 2019
Homepage | vogelverenigingen | Vrijwilligers gevraagd………

Vrijwilligers gevraagd………

De Mondial komt nader bij en het bondsbureau krijgt regelmatig vragen of er al genoeg hulp aangemeld is. Het organisatiecomité is natuurlijk blij met deze belangstelling en wil graag gebruikmaken van het aanbod. In deze nieuwsbrief zetten we een en ander op een rijtje. Welke taken liggen er te wachten en wanneer is er hulp nodig. Evert Berns coördineert de werkzaamheden en deelt de vrijwilligers in.
De NBvV maakt al jaren gebruik van vrijwilligers tijdens de Bondsshow. Een team van ongeveer 250 vrijwilligers zorgt dan voor een nagenoeg vlekkeloze show. Tijdens de werkzaamheden zorgt de NBvV voor voldoende rustpauzes met een maaltijd plus koffiepauzes. Tijdens de openingsdagen variëren de werkzaamheden. U kunt uw voorkeur opgeven.

De werkzaamheden vinden plaats ver voor de show, bij de opbouw van de show, tijdens de show en na de show. De medewerkers die al in ons systeem zitten krijgen automatisch een uitnodiging via het bondsbureau, nieuwe medewerkers kunnen zich aanmelden via een bijgaand aanmeldingsformulier
Je kunt de informatie en het aanmeldingsformulier hier downloaden.

Bekijk ook

GGD waarschuwt voor papegaaienziekte in Gelderland

WARNSVELD – Sinds begin deze week is bij zes inwoners in de regio Noord- en ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *