woensdag 12 augustus 2020
Homepage | inheemse vogels | Voorjaarsbeurs nieuws – 4 en 5 maart in Expo Houten

Voorjaarsbeurs nieuws – 4 en 5 maart in Expo Houten

Verbazingwekkende lijst deelnemers op plattegrond! ‘opnieuw is het evenement gegroeid, nu meer dan 250 exposanten.’
Na een lange koude winter verlangen mens en dier weer naar mildere temperaturen. En dan is er de Voorjaarsbeurs in hartje Nederland. Het startschot van het nieuwe duivensport seizoen. En ‘The place to be’ om de ware duivensport sfeer te proeven. Een sfeer die iedere duivensport fanaat voelt als hij eenmaal een voet in het pand gezet heeft. Net als voorgaande jaren vindt het evenement plaats in Expo Houten. Met een modern restaurant, oud Hollandse Bar en de diverse terrassen is het binnen en buiten een en al gezelligheid. Na meer dan 20 jaar is het de ondernemer – Pieter Kos – gelukt om internationale naam en faam voor zijn evenement te vergaren. Bezoekers komen dan ook graag vanuit heel Europa en ver daar buiten om het startschot van het nieuwe seizoen mee te maken.

De Voorjaarsbeurs in Houten heeft een unieke formule in West Europa
Deze beurs vindt plaats in een geheel andere setting dan enig ander duivensport evenement in Europa. Het evenement in Houten is simpel en alleen, vraag en aanbod, daarom is destijds bewust gekozen voor het woord beurs. En aanbod is er genoeg! Naast alle grote fabrikanten van voeders en voedingssupplementen ook veel kleine ondernemers met unieke bijproducten voor duiven. Deze ondernemers komen uit heel Europa afzakken naar Houten om daar hun producten te promoten. De meeste exposanten geven aantrekkelijke beurskortingen, fijn voor de bezoekers want die profiteren daar het meeste van! Ook de vooraanstaande duivensport-dierenartsen zijn ruim vertegenwoordigd op de Voorjaarsbeurs. Begin maart is immers het ideale tijdstip, kort voor het seizoen om uw duiven nog net even dat laatste zetje te geven.

Nadere informatie
Expo Houten ligt aan de snelweg A27 en parkeren is gratis!
Expo Houten ligt heel centraal in Nederland langs de snelweg A27 Breda-Utrecht. Het complex is heel gemakkelijk te vinden. Op de A27 vindt u (5 km zuidelijk van Utrecht) afslagnr: 29 Houten. Als u GPS in de auto heeft, hierbij de juiste gegevens: Meidoornkade 24 – 3992 AE – Houten.

De Voorjaarsbeurs is op zaterdag 4 maart geopend van 9.00 – 17.00 uur en op zondag 5 maart van 9.00 – 15.00 uur. De entree kost € 12,50 per persoon, een weekendkaart kost €20,00 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!

Voor meer informatie klikt u hier.

bron: NPO

kopje

 

Bekijk ook

Jac wil meer vogels in zijn volière in het park: ‘Maar géén parkieten’

Jac van Duinen zou graag meer vogels willen voor de volière in het Kronenburgerpark. De ...

1 opmerking

  1. Jammer dat ze dit evenement niet in Duiven kunnen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *