vrijdag 7 augustus 2020
Homepage | inheemse vogels | Vogelmarkt.net in een nieuw en beter passend jasje.

Vogelmarkt.net in een nieuw en beter passend jasje.

Vogelmarkt.net is al heel veel jaren het vertrouwde adres voor vogelliefhebbers.
Vele jaren geleden gestart op initiatief van de NBvV, is het onder verantwoordelijkheid van aWebsheep te Utrecht uitgegroeid tot een website waar jaarlijks rond de vele duizenden bezoekers komen kijken of er iets van hun gading is of een advertentie plaatsen. Ze worden vrijwel nooit teleurgesteld, want op de site staan gemiddeld 5000 advertenties. In de loop van de tijd hebben zich al bijna 38.000 mensen aangemeld als klant.

De website is nu helemaal in het nieuw gestoken. Dat was noodzakelijk omdat steeds meer liefhebbers gebruik maken van mobiele apparatuur ( telefoon en tablet) wat andere eisen stelt. Ook het uploaden van foto’s ging soms wat problematisch; dit is aangepast. Foto’s kunnen nu zelfs gemakkelijk worden gedraaid en desnoods uitgesneden. De nieuwe privacyregelingen bij sommige providers, waardoor recentelijk problemen ontstonden in het berichtenverkeer, maakten ook aanpassingen noodzakelijk.

Wat gebleven is, is de service en de kwaliteit die u gewend was.
U wordt onmiddellijk geïnformeerd als er belangstelling is voor uw advertentie en u kunt nog steeds vragen om u ( kosteloos) te laten informeren als er in bepaalde rubrieken advertentie worden geplaatst. Er is veel aandacht besteed aan de privacy.
En niet onbelangrijk: er wordt een goed leesbaar en groter lettertype gebruikt

De voorwaarden die Vogelmarkt.net tot een betrouwbare website maken blijven bestaan. Mede daarom wordt er veelal drie keer per dag op deskundige wijze gemodereerd en wordt er snel gereageerd op reacties van bezoekers.

De website is uitgebreid met een pagina waar u antwoord kunt vinden op veel vragen(FAQ). Het gebruik blijft even gemakkelijk als het was.

Vogelmarkt.net was en blijft het gratis adres voor al uw advertenties op het gebied van de vogelliefhebberij.

Bekijk ook

Steeds meer oehoes bij vogelopvang: ‘Ze zijn niet geschikt als huisdier’

Met hun ronde, heldere ogen en donzige vacht zien jonge oehoe’s eruit als schattige, knuffelbare ...

2 opmerkingen

  1. Het ziet er goed uit👍👍👍🤗 fotos kunnen weer geplaatst worden,
    This even wennen ,maar dat komt gauw genoeg
    Voor eerst ,chapeau, mocht er nog iets mis gaan?
    Hoort men het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *