zondag 5 juli 2020
Homepage | vogelverenigingen | Vogelgekwetter op vogelmarkt TT Hall Assen

Vogelgekwetter op vogelmarkt TT Hall Assen

Assen / Meppel – Met ruim 200 standhouders en een paar duizend bezoekers mag de Internationale Vogelmarkt Vogelweelde Meppel e.o. in de TT Hall van Assen gerust weer een groot succes worden genoemd.

Marktmeester Alwin Smit en zijn team kijken dan ook trots rond in de afgeladen hal waar het gekwetter van de vogels boven de gesprekken van kopers en verkopers uitstijgt.

De markt duur slechts enkele uren, van 10.00 tot 14.00 uur, omdat de handel dan is gedaan. De bezoekers komen uit diverse Europese landen zoals Italië, Oostenrijk, Duitsland, België en zelfs Tsjechië en daar is de vereniging ‘Vogelweelde’ best trots op.

bron:krantvanmiddendrenthe
foto:vogelverenigingsurhuisterveen

Ze komen overal vandaan

Bekijk ook

Wie vond het nodig om mijn voliere open te maken?

OMGEVING KASTELENLAAN IN RODEN. Vannacht 01-07-20 vond iemand het blijkbaar nodig mijn volière open te ...

3 opmerkingen

 1. Nu maar weer afwachten .of er weer een antie vogelhouder .reageert. dat er weer een 1000 tal vogels in beslag zijn genomen in bv Hongarije of Servië.
  Iets wat men met de grote beurs in Zwolle ook deed.
  Dit niets met de markten in Nederland te maken heeft.
  Maar ja men wil dit graag in een kwaad daglicht zetten.
  En krijgen daar alle ruimte voor

  • Je kunt natuurlijk niets uitsluiten maar langzamerhand gaat deze tactiek van de anti,s niet meer werken en worden ze ongeloofwaardig,kan op den duur nog wel eens averechts voor ze uitpakken.

 2. Nu maar afwachten om meer duidelijkheid van het hoofdbestuur met alles wat vogelmarkten, vogelbeurzen, te maken hebben. Zoals hobbykwekers met al of niet verplicht handelsnummer.
  Zie het steeds toenemend ongenoegen bij de leden-vogelliefhebbers, onder andere VogelCafé. Een van de sites met de zelfde verantwoordelijken, zoals dit blog en of de Site NBvV. En die in de eerste plaats denken aan hun eigen portemonnees.
  Want wie zorgt ervoor, wie is er mede verantwoordelijk voor, dat de vogelhobby in verkeerd daglicht staat.
  Onder andere de verantwoordelijken, het beleid, van de NBvV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *