zondag 9 augustus 2020
Homepage | wetenswaardigheden | VOGEL 2020: INSCHRIJFTERMIJN VERLENGD !!

VOGEL 2020: INSCHRIJFTERMIJN VERLENGD !!

In het besef dat er veel vogelliefhebbers zijn die de inschrijving van hun vogels voor de Nationale Kampioenschappen af laten hangen van resultaten van keuringen bij o.a. district TT’s heeft het hoofdbestuur NBvV besloten de inschrijftermijn te verlengen.

De NBvV staat er om bekend om een van de grootste Nationale shows te organiseren, wij willen dat dan ook dit jaar weer waarmaken dus het hoofdbestuur rekent op u. De NK commissie is al enige tijd bezig om een succes van deze “NK andere opzet” te maken. Stel hen, ons en uzelf niet teleur

U kunt inschrijven tot zondag 15 december 2019 te 24.00 uur.

Deel dit bericht !

Bekijk ook

Miljarden dieren dood of verjaagd door bosbranden Australië

Door de bosbranden begin dit jaar in Australië zijn zeker drie miljard dieren omgekomen of ...

7 opmerkingen

 1. Toch wel opmerkelijk dat verschillende District TT’s plaats vinden na 15 december 2019. Heeft het dan zozeer te maken met kwaliteit van de “vogels”. Of heeft het eerder te maken met financieel kostenplaatje Vogel 2020. En of is het de bedoeling dat keurders tijden District TT’s de vogels “hoge” scores-punten geven, om op deze manier te zorgen voor meer inschrijvingen Vogel 2020.

  Het is het aantal bezoekers (niet deelnemende vogel-hobbyisten en of “neutrale” bezoekers) dat omhoog moet, en in de eerste plaats “jeugdige” bezoekers. Willen dergelijke TT’s standhouden, alleen al vanwege vergrijzing vogelhobby.

  • Er zal wel weer een filosofie achter zitten.Er worden wel is overhaaste beslissingen genomen. Het 95 punten systeem heeft niet anders dan problemen opgeleverd,zelfs de éénheidspunten van de stellen moest er aan geloven en het systeem is nog lek.Kun je de éénheidspunten bij de stammen ook wel laten vervallen komt het beter overeen met de stellen,het naar voren halen van de NK heeft ook gevolgen voor sommige districten.Wat het nieuwe vraagprogramma zal brengen,wie het weet mag het zeggen.

 2. Trouwens was/is het in de eerste plaats bijkomend voordeel, dat het ook nog gemakkelijker kan worden deelgenomen aan COM Mondial.
  Ja sommige “postjes” eisen ook hun tol.

 3. Ik denk dat we een prachtig nationaal kampioenschap krijgen als we zien wat er tijdens de COM mondial neer is gezet dan kan het niet mis gaan met zoveel ruimte voor iedereen.
  Daar is toch iets neer te zetten waar de mensen over praten en wat door iedere vogelliefhebber gezien moet zijn jong en oud.
  Als er iedere jaar meer mensen vanuit het buitenland komen kunnen de Nederlanders tijdens een vakantie periode dit niet overslaan.
  Dit is voor veel liefhebbers ieder jaar het hoogte punt van het tentoonstelling seizoen.
  Ik kijk er naar uit en ben zeker drie dagen in Zwolle om al dat moois te bekijken en vele liefhebbers te ontmoeten die ik vaak hier een keer per jaar zie.
  En als u weet dat wij helemaal uit Limburg komen is het voor veel mensen een kortere reis.

 4. Hoor in de wandelgangen ook dat er een flink aantal minder inzendingen zijn. Gewoon de COM koers blijven volgen dan is straks de nieuwe Ijsselhal groot genoeg om het NK te organiseren.

 5. Als je in het Bondsvademecum reglementen tentoonstellingen art.6 beschermings-regels regel 3 leest
  bondsshow wordt gehouden in week 2 en/of 3 strookt deze NK niet met het reglement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *