dinsdag 25 februari 2020
Homepage | wetenswaardigheden | Vettel verrast door meeuwen

Vettel verrast door meeuwen

Vettel verrast door meeuwen

Sebastian Vettel kende een fantastisch begin van de Grand Prix van Canada en ging ondanks zijn derde startplaats binnen amper 200 meter al aan de leiding. Uiteindelijk verloor de Ferrari-coureur de leiding aan Lewis Hamilton en werd hij tweede. Na afloop gaf hij met gevoel voor humor twee meeuwen de schuld.

“Ik ben een coureur toch? Als coureur moet je altijd een excuus hebben”, aldus een sarcastische Vettel, nadat hij in had gebroken bij een interview met Hamilton. “Ik moest remmen voor twee meeuwen in bocht één! Lewis heeft de race gewonnen, omdat hij niet remt voor dieren.”

Dr. Dolittle
Hamilton stelde dat hij de meeuwen had geïnstrueerd. “Ik heb die meeuwen als een soort Dr. Dolittle gezegd dat ze daar moesten gaan zitten”, aldus de Brit refererend aan een komediefilm, waarin Eddy Murphy met dieren kan praten.

“Het irriteerde me dat ze ook gewoon bleven zitten”, ging een verbaasde Vettel vervolgens verder. “Er kwam een rode auto met meer dan 100 kilometer per aanscheuren en ze bleven gewoon zitten!”

bron: Telegraaf
foto: AFP

Sebastian+Vettel+mist+zijn+rempunt+in+bocht+1_+omdat+hij+schrikt+van+twee+meeuwen-

Bekijk ook

Dode vogels op de autoweg tussen Salou en Tarragona (Spanje)

Er wordt aan de Costa Dorada en op de sociale media veel gespeculeerd en geschreven ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *