maandag 15 juli 2019
Homepage | wetenswaardigheden | UNITED AIRLINES WEIGERT PAUW TOEGANG TOT VLUCHT

UNITED AIRLINES WEIGERT PAUW TOEGANG TOT VLUCHT

NEW YORK – United Airlines heeft een pauw de toegang tot een vlucht ontzegd. De vogel werd door een passagier meegenomen onder het mom van ‘emotionele steun’, maar de luchtvaartmaatschappij weigerde pauw Dexter toe te laten in verband met gezondheids- en veiligheidsredenen.

De pauw is het huisdier van een in New York wonende fotograaf en kunstenaar. Ze had een ticket voor Dexter gekocht zodat hij een eigen stoel zou hebben tijdens een vlucht van Newark naar Los Angeles. Maar United hield voet bij stuk.

De luchtvaartmaatschappij zou de passagier tot drie keer toe hebben gemeld dat de pauw niet welkom is aan boord, maar de vrouw kwam toch met het beest opdagen voor de vlucht.

Pauw Dexter heeft zelfs een eigen Instagram-account. Daarop laat hij weten dat zijn ‘menselijke vrienden’ hem over land naar Los Angeles zullen brengen nu reizen per vliegtuig er niet in zit.

bron:luchtvaartnieuws.nl

Bekijk ook

Dansende kaketoe verbaast wetenschappers (met video)

Snowball is misschien wel de hipste vogel ter wereld! De kaketoe is super populair door ...

1 opmerking

  1. Ja kan ik mij iets bij voorstellen,van de vliegtuigmaatschappij.
    Misschien als ze volgend keer een eigen vliegtuid reserveert ? Je zit namelijk niet alleen in het vliegtuig,de volgende neemt een geit ,mee ,en dan een stinkdier? Over stinkdier gesproken ? Het hoeft natuurlijk niet zon zwart en wit beest te zijn ,e
    Het kunnen ook mensen zijn die zo ruften,daar wil je niet naasr zitten.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *