woensdag 29 januari 2020
Homepage | uitheemse vogels | Terug in de Zoo van Antwerpen: 32 flamingo’s

Terug in de Zoo van Antwerpen: 32 flamingo’s

ANTWERPEN 2018 – Er zijn weer flamingo’s in de Antwerpse Zoo. De elegante vogels vormen weer de absolute blikvangers aan de (vernieuwde) ingang van de dierentuin. Daarmee is het plein bijna klaar. Komende week wordt het officieel geopend.
Tijdens de werkzaamheden verhuisden de flamingo’s naar zusterpark Planckendael. Om ze daar weer op te halen, moesten de verzorgers creatief voor de dag komen. Flamingo’s zijn namelijk fragiele dieren, om hen te vervoeren vraagt dat dus enige voorzichtigheid.

Restaurant Flamingo

De ingang is naar achteren verhuist, tot echt naast het flamingoperk, de uitgang ligt naast Grand Café Flamingo. Want ook het restaurant Flamingo is helemaal vernieuwd. Alle bijgebouwen zijn weggehaald en het authentieke pand is hersteld in zijn oorspronkelijke grandeur.

De Flamingo verwelkomt bezoekers met enkele trofeeënkasten, gezellige eethoekjes en bediening aan tafel. Opvallend zijn ook de flamingo’s op het plafond.

bron en foto:gza.be

Flamingo's in betere tijden
Flamingo’s

Bekijk ook

Illegale vissers, smokkelaars en stiekeme vervuilers op zee opgelet: de albatros houdt u in de gaten

Illegale vissers, smokkelaars en stiekeme vervuilers op zee moeten hun borst natmaken: dankzij albatrossen, uitgerust ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *