woensdag 22 januari 2020
Homepage | overige | Sjaak en Irma uit Ik Vertrek gaan gewoon door (video)

Sjaak en Irma uit Ik Vertrek gaan gewoon door (video)

Sjaak en Irma, het spraakmakende stel dat 3 september te zien was in een aflevering van Ik Vertrek, gaan gewoon door met het bouwen van een camping in Hongarije. Dat zegt het duo in onderstaande video tegen Dagblad van het Noorden.

Het stel overwoog te stoppen met de aanleg van hun camping nadat ze anoniem werden beschuldigd van dierenmishandeling. Deze beschuldigingen kwamen vlak na de spraakmakende uitzending van Ik Vertrek waarin te zien is hoe het duo op het oog vrij impulsief een woning koopt in Hongarije.

De dierenarts van het stel gaf destijds in RTL Boulevard al aan dat ze nooit misstanden heeft ontdekt en dat de vogels goed verzorgd waren.

Vooral Sjaak had het er moeilijk mee, vertelt Irma. De tijd heeft de wonden wat geheeld en inmiddels is het stel weer vol strijdlust en gaan ze gewoon door met de oorspronkelijke plannen. ,,Wij laten ons niet kapotmaken.”
bron:DvhN
foto: Irma van Dijk met papegaai Thor. FOTO FRANK JEURING / DVHN

Irmaweb

Bekijk ook

Bijna twee keer zoveel ooievaars geteld als vorig jaar

Het aantal overwinterende ooievaars dat afgelopen weekend in ons land is gespot, ligt bijna twee ...

2 opmerkingen

  1. Natuurlijk ,als je vogels houd ,of andere dieren ben je een crimineel,hebben we het nog niet over vissen, jagen,postduiven,valkenhoudery, pluimvee,fazanterie, kan er nog veel meer opnoemen,
    Nee kun je beter fietsen stelen ,wiet roken ,Bloggen,mensen lastig vallen.

  2. helemaal eens met lonchura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *