maandag 22 juli 2019
Homepage | vogelverenigingen | “Proefdraaien” inschrijving vogel 2016

“Proefdraaien” inschrijving vogel 2016

Algemeen
Deze proef heeft twee redenen:
• Om u te kunnen laten wennen en experimenteren met de inschrijving en de keuze voor de juiste vogels
(voor de ANBvV-leden is deze wijze van inschrijven nieuw en voor iedereen geldt dat het nieuwe vraagprogramma mogelijk ook even wennen is).
• En voor de organisatie om te kunnen beoordelen of de website en achterliggende programma’s goed zijn aangepast aan het nieuwe vraagprogramma.
Tijdens de werkelijke inschrijving mag er natuurlijk niets meer misgaan. Dus u bewijst uzelf en ons een dienst door nu vast te oefenen. Aan deze test kunnen alle leden en jeugdleden van de NBvV en ANBvV deelnemen. De test loopt van 1 september tot 30 september. Met alle gegevens die u ingevuld heeft controleren we de achterliggende programma’s en worden na die tijd gewist.

Hoe kunt u inschrijven?
Inschrijven kunt u via de website http://tt.nbvv.nl
U logt in door in de daartoe beschikbare vakjes uw kweeknummer, afdelingscode, postcode en huisnummer (zonder evt. toevoegingen) in te vullen.
Tip: Leest eerst de handleiding van het programma. De site is overigens zeer klantvriendelijk opgezet:
• Het gemakkelijkst is om via “zoek klasse” de vogelgroep in welke u wilt inschrijven aan te geven, om vervolgens de kleur of soort te kiezen.
• Alle gegevens worden dan automatisch ingevuld. Vervolgens kunt u aangeven of u een stam, stel of enkelingen inschrijft (u kunt hier direct het aantal opgeven). Daarna bij “soort kooi” aangeven “eigen kooi” of “huur kooi”. Dan nog het verzekeringsbedrag per vogel invullen en op “toevoegen” drukken. Uw inschrijving is klaar. Onderaan de pagina staat wat u hebt ingeschreven en wat het kost.
• Vervolgens moeten we natuurlijk wel weten waar het geld vandaan moet komen. Het programma rekent automatisch uit hoeveel er betaald moet worden.
• Hierna wordt u verwezen naar de mogelijkheid voor het inschrijven van verkoopklasse vogels. Let op dat voor de verkoopklasse uw gegevens en machtiging opnieuw ingevuld en bevestigd moeten worden!

Belangrijk voor ANBvV-leden:
• Indien uw kweeknummer niet uit 4, maar uit 3 cijfers bestaat dient u er een “0” (cijfer nul) voor te zetten.
• Verspreide Leden van de ANBvV vullen bij de afdelingscode “999” in.
Hulp nodig?
Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen
met het bondsbureau van de NBvV. Vraag naar Hans van der Stroom

bron: NBvV
foto: Piet Onderdelinden
DSC_1804L

Bekijk ook

Familiebericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *