woensdag 11 december 2019
Homepage | vogelverenigingen | Populaire Voorjaarsbeurs in Houten-NL toonaangevend evenement voor de Europese duivensport!

Populaire Voorjaarsbeurs in Houten-NL toonaangevend evenement voor de Europese duivensport!

Op 3 en 4 maart 2018 gaan de deuren weer open voor de vele duizenden bezoekers die allen het startschot voor het nieuwe seizoen willen meemaken. Om mee te gaan met de trends en de laatste ontwikkelingen heeft een dergelijk evenement met 10.000 m² vloeroppervlak een aanzienlijke voorbereidingstijd, dat nu zijn voltooiing nadert. De organisatie meldt een groeiende interesse bij de eenhoksvluchten en bij sterk spelende liefhebbers. Die laatste groep verkoopt hun eerste of soms al tweede ronde jongen. Exposanten die hun eerste ronde ter verkoop aanbieden koppelen meestal zo rondom de jaarwisseling en hebben de duiven in deze periode op eieren. Ook voor hen is er een aanzienlijke voorbereidingstijd om aan een dergelijk evenement deel te nemen.

De inschrijvingen voor Europa’s grootste evenement in het voorjaar zijn daarmee al weer enkele maanden in volle gang. Met nog een paar vrije plaatsen te gaan zit het complex van Expo Houten tot de nok toe vol. Voor deze 23e editie voorspelt de organisatie een groei van 10% van het aantal exposanten. Om al deze groei te kunnen bijbenen zijn er wat gangpaden ingekort en is het kleine terras in hal 1 opgeofferd. Zitplaats is er sowieso voldoende in Houten, want op de grote terrassen in hal 2 en 3 en in het sfeervolle restaurant kunnen zo’n 700 bezoekers de benen strekken

bron:Nieuwsbrief NPO

Bekijk ook

Entreeprijzen enz. Vogel2020

2 opmerkingen

  1. De mensen met duiven ? Kunnen hier het geld weer laten stuiven.
    Of??is natuurlijk ook een mogelijkheid

  2. Is altijd wel een leuke ontmoetings plek voor duivenmelkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *