zondag 5 juli 2020
Homepage | foto & film | Nieuw seizoen ‘Baardmannetjes’ bij Omroep MAX

Nieuw seizoen ‘Baardmannetjes’ bij Omroep MAX

Deze zomer vormen cabaretier Hans Dorrestijn en vogelkenner Nico de Haan opnieuw een bijzonder duo voor het derde seizoen ‘Baardmannetjes’ van MAX! De heren trekken elke week samen een natuurgebied in om vogels te spotten.

Het nieuwe seizoen ‘Baardmannetjes’ is vanaf donderdag 21 juli om 21.15 uur bij MAX te zien op NPO 2.

Onze ‘Baardmannetjes’ bezoeken dit seizoen onder meer de Leuvenumse Bossen, de Maasduinen, de Ooijpolder en Wormer- en Jisperveld. De lijst met droomvogels die Hans per gebied nog hoopt tegen te komen lijkt onuitputtelijk. Kan hij er dit seizoen weer een paar afstrepen?

Over ‘Baardmannetjes’
‘Baardmannetjes’ Hans en Nico zijn een bijzonder duo. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor.

Aflevering 1 Leuvenumse Bossen
In de eerste aflevering bezoeken de ‘Baardmannetjes’ de Leuvenumse Bossen; een perfect gebied om de middelste bonte specht tegen te komen. Althans, dat is de bedoeling van Hans. Maar één van zijn zeshonderd andere lievelingsvogels is natuurlijk ook goed.

‘Baardmannetjes’, vanaf donderdag 21 juli elke week om 21.15 uur op NPO 2.

bron:tvvisie

Hans Dorrestijn
Hans Dorrestijn

Bekijk ook

Online handel wilde dieren in Nederland niet altijd legaal

Samen met TRAFFIC, IFAW en Interpol deed het Wereld Natuur Fonds vorig jaar onderzoek naar ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *