woensdag 12 augustus 2020
Homepage | inheemse vogels | Man krijgt boete voor voeren van vogel en zet handhaver te kakken

Man krijgt boete voor voeren van vogel en zet handhaver te kakken

Een opmerkelijk bericht op de Facebookpagina van de gemeente Den Haag afgelopen dinsdag. Kim de Korte plaatste daar namelijk een klacht. Hij kreeg onlangs een boete omdat hij een vogeltje voerde.
En daar was hij het natuurlijk niet mee eens.
Onschuldig vogeltje
“Ik liep op de Schelde richting de sportschool. Er zat een heel klein onschuldig vogeltje op het gras naar m’n banaan te kijken. Vervolgens scheurde ik een stukje af, en gooide het naar het vogeltje op het grasveldje.”
Handhaver
De vogel nam hem dat misschien in dank af, maar een oplettende handhaver niet: “Een handhaver met een auto van de gemeente hield mij staande in verband met het stukje banaan. Het eerste wat meneer zei: ‘Je krijgt een boete!’ In eerste instantie was ik verbaasd en hield ik me in, maar toen ik in de gaten had dat deze meneer zijn werk wel heel serieus nam, kon ik alleen nog maar lachen.”
Foto
Kim maakte stiekem een foto met de handhaver: “Voor als de vriendelijke handhaver dit ook leest: petje af voor u meneer, ik hoop dat u er erg vrolijk van wordt, en nog een fijne avond.” Kim vraagt zich vooral af waar het heen gaat met deze maatschappij. Zijn bericht wordt massaal gedeeld op social media.

bron: Lindanieuws/Facebook

banana-fb

Bekijk ook

Steeds meer oehoes bij vogelopvang: ‘Ze zijn niet geschikt als huisdier’

Met hun ronde, heldere ogen en donzige vacht zien jonge oehoe’s eruit als schattige, knuffelbare ...

1 opmerking

  1. wat een verschrikkelijke eikel die handhaver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *