maandag 17 juni 2019
Homepage | vogelverenigingen | Inschrijven voor wereldtentoonstelling nu GEMAKKELIJKER.

Inschrijven voor wereldtentoonstelling nu GEMAKKELIJKER.

De Mondial in Zwolle komt steeds dichterbij. Het inschrijven via de website loopt al twee weken en het aantal vogel tipt de 5000 Nederlandse vogels aan. Dit is boven verwachting, omdat we weten dat de meeste inzenders vaak tot het laatste moment wachten. Toch verwachten we rond de 10.000 Nederlandse vogels, maar we hopen op nog meer.
Het inschrijven gaat echter moeizamer dan we hadden verwacht. Helaas is het Portugese inschrijfprogramma niet volledig vertaald en de Helpdesk heeft het dan ook erg druk. Verschillende inzenders zijn afgehaakt, omdat het te ingewikkeld is. En dat zou heel jammer zijn. Daarom heeft de Commissie Mondial besloten om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Veel succes gewenst!
De Commissie Mondial2019

Hoe schrijf ik zo gemakkelijk mogelijk in?
Kijk op deze site en u vindt alles.

Bekijk ook

Duizenden Zuid-Hollandse sportduiven vermist na aanvaring met Franse storm

Ongeveer tweeduizend Zuid-Hollandse duiven die zondag door duivensporters in Frankrijk werden opgelaten, zijn vertraagd of ...

2 opmerkingen

 1. Het lijkt wel op paniek voetbal.
  De éne dag uitleg via You Tube filmpjes en de volgende dag is plots schriftelijk inschrijven wel mogelijk.
  De problemen situeren zich al bij het aanmaken van een account.
  Account aanmaken en 24 tot 48 uur wachten zorgen zo al voor de nodige problemen.
  Proef op de som.
  Account aanmaken en ongeveer na 30 uur controleren of het account geactiveerd is. Account niet geactiveerd, opnieuw proberen, dit met ander wachtwoord. Na opnieuw zelfde termijn van 30 uur wachten is het account geactiveerd.
  Wat blijkt;
  Het account is geactiveerd via het eerste wachtwoord, en waardoor problemen ontstaan bij het inloggen, omdat verschillende wachtwoorden actief zijn.
  Waarom dan account niet activeren zoals bij Nederlands vogelkampioenschap, wat wel gebeurd, mogelijk is, bij inschrijving vogelverkoop leden NBvV.
  Sorry:
  Het lijkt er meer en meer op dat het allemaal te maken hebben met financieel gewin. Met steeds de zelfde basisregels, “zo weinig mogelijk finaciéle onkosten en zo hoog mogelijk financieel gewin.

  Is dat de basis, ethiek, bij hobbymatig vogels houden-kweken?
  Is het dan zo verwonderlijk dat de buitenwereld één of andere aanname aanneemt als werkelijkheid. Zoals financieel geldgewin bij vogelliefhebbers. Is het dan zo verwonderlijk dat bij bepaalde onregelmatigheden vogelliefhebbers-vogel hobbyisten worden aanzien als criminelen.
  De oorzaak van dergelijke aannames door de openbare opinie heeft in de eerst plaats te maken met gebrek aan informatie.
  Zie de aanname bij “dode spreeuwen Den Haag” en die vanwege geen, of bijna geen informatie, een eigen leven leiden en als waarheid worden aangenomen.
  Wel inschrijvingen vogelwereldshow 2019 Zwolle zijn daar een mooi voorbeeld van.
  Waarom nu pas die informatie, en waarom eerst via You Tube filmpjes om een dag later te melden dat het ook schriftelijk mogelijk is.
  You Tube brengt geld op.
  Het groot ongenoegen heeft vooral te maken dat eerst moet ingelogd worden om alle nodige informaties te bekijken. Die informatie had mogelijk moeten zijn zonder in te loggen. Zoals in Italie (FOI) het geval is, en EU verordening voorschrijft. En vooral veel vroeger dan dat nu het geval is.

  En dat de organisatie probeert om zoveel mogelijk leden te laten deelnemen heeft ook te maken dat het meer dan waarschijnlijk de laatste keer is dat vogelwereldshow in West Europa (Nederland, Belgie, Frankrijk) wordt georganiseerd.

 2. Ben bang dat de NBvV niet hun eigen achterban kent ,nu het nijpend wordt moet het aangepast worden. Beetje hetzelfde verhaal helpers mondial 2019.Zou zonde zijn dat door gestuntel veel inzenders/liefhebbers afhaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *