zaterdag 4 juli 2020
Homepage | vogelverenigingen | Inschrijven Mondial 2019, uitleg via You Tube filmpjes; klik door naar Vogelblad

Inschrijven Mondial 2019, uitleg via You Tube filmpjes; klik door naar Vogelblad

Voor uitleg over het aanmaken van een account en inschrijven voor de Mondial klikt u op onderstaande links. Het is vanwege het internationale karakter van de show iets lastiger dan het eigen inschrijfprogramma van de NBvV

Link inschrijven

Link account aanmaken

Bekijk ook

Wie vond het nodig om mijn voliere open te maken?

OMGEVING KASTELENLAAN IN RODEN. Vannacht 01-07-20 vond iemand het blijkbaar nodig mijn volière open te ...

2 opmerkingen

 1. Toch wel opmerkelijk dat heel wat organisaties aangesloten bij COM er geen aandacht aanbesteden, geen informatie verschaffen, wat betreft COM Mondial 2019 Zwolle. Zoals voor Nederland BEC en of PS en voor Belgie KBOF. En waar Franstalige organisatie BOU verantwoordelijk is. Waar de inschrijvingen konden gebeuren tot 1 december 2018. Misschien ook één van de redenen waarom KBOF er geen aandacht aanbesteed, er geen informatie erover verschaft. Net zoals zoals de meeste van de 16 aangesloten organisaties in Belgie er geen aandacht aanbesteden.
  Ook In Frankrijk komt men tot die vaststelling. In Italie is er maar een aangesloten organisatie (FOI) en komen die problemen niet of bijna niet voor. Ondanks dat alles digitaal gebeuren via Internet.
  De problemen in Nederland hebben voor een groot deel te maken met COM Nederland die niets anders is dan NBvV.
  Trouwens wat met de twee andere aangesloten Nederlandse organisaties BEC en PS, doen dergelijke problemen zich daar ook voor. En waar zelfs ANBvV nog vermeld staat als aangesloten organisaties.
  Een duidelijk bewijs dat er in Nederland problemen zijn, onenigheid is tussen aangesloten organisaties. En misschien ook onenigheid binnen de volledig overkoepelende organisatie COM.
  Inschrijving per vogel bedraagt in Belgie 21 Euro, in Italie 19 Euro, begrijpe wie begrijpen kan.

 2. Ik zie dat het steeds duidelijker is hoe men kan inschrijven en dit zal voor niemand meer een probleem moeten zijn en anders is er altijd nog de hulplijnen.
  In andere landen gaat het via de bonden zelf omdat die ook moeten weten welke organisatie ze op touw moeten zetten om deze vogels op de juiste manier in Nederland te krijgen en ieder land heeft zijn eigen kostenplaatje en niet iedere organisatie kan er eigen geld in steken. Maar we gaan er nog altijd van uit dat we zeer veel vogels zullen zien op de COM te zwolle.
  Dit word het evenement op vogelgebied van het jaar waar je geweest moet zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *