donderdag 12 december 2019
Homepage | inheemse vogels | Inheemse vogels en gestolen spullen gevonden in Den Bosch

Inheemse vogels en gestolen spullen gevonden in Den Bosch

DEN BOSCH – De politie Den Bosch heeft dinsdag meerdere inheemse vogels en verschillende vermoedelijk gestolen spullen gevonden in een woning in Den Bosch.
De politie kreeg een tip dat er op het adres mogelijk illegale inheemse vogels in een volière zaten. In de tuin stonden twee volières met heggemussen, barmsijzen, putters, een kneu en een vink. De vogels hadden geen water of frisse lucht. Ook lagen er op de grond van de kooien verschillende dode vogels.

Hennep
In de tuin werden ook zes grote hennepplanten aangetroffen. Ook werden er meerdere vermoedelijk gestolen voertuigen gevonden. Zo stonden er twee bromfietsen, waarvan een zonder kentekenplaat en een bromfiets waarbij kenteken en framenummer niet overeenkwamen. De politie nam ook zes fietsen mee, waarvan er zeker één gestolen bleek.

Gesprek
Bij de actie werkte de politie samen met de Omgevingsdienst en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Zij doen nog verder onderzoek naar de gepleegde strafbare feiten. Er is niemand aangehouden. De bewoners van het pand waren tijdens de inval niet aanwezig. De politie gaat met de bewoners in gesprek.

bron:BrabantsDagblad

Politie-logo-op-mouw

Bekijk ook

Groene specht verlaat het nest (video)

Jan Ebbenn filmde een groene specht die een jong stimuleert om naar buiten te komen. ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *