woensdag 22 januari 2020
Homepage | vogelverenigingen | Het zal je als vogelvereniging maar gebeuren……

Het zal je als vogelvereniging maar gebeuren……

VUGHT – Vogelvereniging De Goudvink is klaar met Herberg ’t Wapen van Cromvoirt en verlaat haar ‘thuishonk’.

Gerard van Bakel, voorzitter en penningmeester van de Vughtse Vogelvereniging, laat weten teleurgesteld te zijn in Theo Boeve, uitbater van de horecagelegenheid. Die deelde de vereniging onlangs mede per ongeluk een dubbele boeking te hebben gemaakt waardoor de jaarlijkse hoogtepunt van De Goudvink, Vogelshow ‘Het Gouden Ei’, niet door kon gaan.

„We snappen er helemaal niets van”, aldus Van Bakel. „We hebben vorig jaar al gemeld dat de tentoonstelling dit jaar op 21, 22, en 23 oktober zou plaatsvinden en dat diverse keren herhaald en gemaild.” Van Bakel is blij te kunnen melden dat de vogelshow toch door kan gaan omdat Bas en Mark van der Bruggen spontaan hun groencentrum in Vught beschikbaar hebben gesteld.

Tentoonstelling
Vogelliefhebbers kunnen komend weekend zo’n 500 vogels bekijken variërend van kanariepieten tot grote parkieten en diverse tropische vogels. In totaal stellen 65 inzenders uit Nederland en België hun vogels tentoon. De tentoonstelling is zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 16.30 uur te bezoeken aan de St. Michielsgestelseweg 5a in Vught. De toegang is gratis.

bron:Brabantsdagblad

Dompap

Bekijk ook

VOGEL2020: een eerste terugblik en vooral dank van de voorzitter

Beste mensen, Vogel2020 is voor de meesten van ons achter de rug. Echter nog niet ...

1 opmerking

  1. wat vind je van de koude does van radar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *