zondag 31 mei 2020
Homepage | uitheemse vogels | Gierendag in vogelpark Avifauna

Gierendag in vogelpark Avifauna

Zaterdag 7 september is het wereldwijd ‘Vulture Awareness Day’. Ter ere van deze gelegenheid organiseert Avifauna voor de 6de keer een Gierendag in het vogelpark.
Stichting Vogelpark Avifauna is één van de vele organisaties die zich inzet om meer aandacht te krijgen voor de gieren. Dit doen zij met een programma vol met ‘leergierige activiteiten’. “We hopen op een drukke dag met veel bezoekers,” vertelt Pamela Stolze van Vogelpark Avifauna. “Hopelijk zit het weer ook mee!” Het dagprogramma staat vol met activiteiten die in het teken staan van de gier. Er staat bijvoorbeeld een informatietafel waar je heel de dag terecht kan om meer te weten te komen over de bijzondere vogels. Kinderen kunnen hier ook spelletjes spelen over de gier.

Meerdere keren per dag kunnen bezoekers meelopen met een rondleiding. Deze rondleiding zal gegeven worden door vrijwilligers van het park. Samen met bezoekers lopen zij langs de vogels in het park en voorzien zij de bezoeker van informatie. Avifauna neemt je ook nog mee langs gieren die je normaal niet zo snel zal zien in Avifauna.

bron: Alphens.nl

Een monniksgier

Bekijk ook

Gespot! Grote groep vale gieren vliegt boven boven de Rotterdamse regio

Een grote groep vale gieren vlogen vanmorgen boven Vlaardingen. Veel inwoners hebben de grote vogels, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *