zaterdag 21 september 2019
Homepage | regelgeving | Gestolen gehandicapte vogel Pino weer thuis in Rob’s Dierenshop Rotterdam

Gestolen gehandicapte vogel Pino weer thuis in Rob’s Dierenshop Rotterdam

Pino, de gehandicapte huispapegaai van Rob’s Dierenshop, is weer veilig thuis. Hij werd afgelopen vrijdag uit de winkel gestolen door 2 klanten, bleek uit beveiligingsbeelden. De medewerkers van de shop waren erg ontdaan want iedereen, zowel personeel als klanten, was dol op de gehandicapte vogel.

Hij is gehandicapt wegens zijn spreidpootjes en zal dan ook niet vluchten als iemand hem pakt. Dat kwam hem dus duur te staan. Een medewerkster van de shop kreeg een tip van iemand die wist waar Pino verbleef. De politie belde aan en zag al meteen dat Pino inderdaad in dat huis verbleef.
Een agent kwam de gevederde verrassing persoonlijk afleveren, vertelt medewerker Bonita dolgelukkig aan het AD. “Toen knapte ik. Ik heb hem even goed vastgehouden. Je merkte dat hij van slag was. Hij ging gelijk eten en drinken.”

Hij zit weer te stralen in zijn speelboom, maar klanten mogen niet meer zomaar aan Pino komen. “Puur vanwege zijn veiligheid mag hij nu alleen worden opgepakt in aanwezigheid van personeel.”

Het onderzoek naar de verdachten loopt nog. “Wordt vervolgd”, twittert politie Charlois.

bron: hartvannederland

Bekijk ook

Man die vogels in ronduit smerige omstandigheden kweekte, krijgt tweede kans

EINDHOVEN – De Brabantse kweker bij wie duizenden vogels in belabberde omstandigheden woonden in smerige, ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *