dinsdag 16 juli 2019
Homepage | vogelverenigingen | Generaal kampioenen van Vogellust

Generaal kampioenen van Vogellust

Mart Vink en Wim Theloosen zijn generaal kampioen geworden van Vogelvereniging Vogellust in Elst. Deze competitie van het afgelopen jaar speelde zich over meerdere vogeltentoonstellingen af, Mart en Wim zijn met hun vogels meerdere malen in de prijzen gevallen zodanig dat ze zijn uitgeroepen als beste vogelkwekers uit Elst en omstreken.

Mart is kweker van tropische vogels en Wim succesvol met kleurkanaries en wildzang. De bijbehorende prijs is vrij uniek; de pentekening is gemaakt door kunstenares Patti vaz Dias uit Valburg. Op de pentekening is het logo van vogelvereniging Vogellust te zien met daarin een gekleurde vogel van de kampioenen die ze zelf hebben gekweekt.

Mart en Wim zijn dan ook niet voor niets uitgeroepen tot de topkwekers van Elst en omstreken. Vogellust beschikt over diverse topkwekers die elk jaar een gooi gaan doen naar deze prestigieuste prijs, daarmee draagt men de vereniging op een fantastische manier uit, reclame voor de vogelsport.

bron:gemeentenieuwsonline
foto: idem

De trotse kampioenen

Bekijk ook

Americahal, jarenlang het domein van VOGEL, krijgt tweede leven

De gemeente Apeldoorn en Boverhoff Sloopwerken starten binnenkort met de circulaire demontagesloop van de Americahal. ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *