donderdag 2 juli 2020
Homepage | wetenswaardigheden | Gedupeerd stel: Roofvogel die trouwringen verloor, zou met nepringen de lucht in gaan

Gedupeerd stel: Roofvogel die trouwringen verloor, zou met nepringen de lucht in gaan

WIJK BIJ DUURSTEDE – Het was helemaal niet de bedoeling dat de zeearend die gisteren de trouwringen van Tom en Maaike verloor met de echte ringen de lucht in zou gaan. Volgens het stel was met de valkenier afgesproken dat de vogel nep-ringen zou krijgen, maar is dat niet gebeurd. Dat zegt het stel dat bekend werd vanwege de onfortuinlijke gebeurtenis tijdens hun bruiloft op Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede tegen RTV Utrecht.

Een dag na hun bruiloft zijn Tom en Maaike een beetje bekomen van alle opwinding tijdens hun bruiloft op Kasteel Duurstede. Het plan was dat de trouwringen tijdens de ceremonie op spectaculaire wijze bezorgd zouden worden door een zeearend. Maar toen die eenmaal geland was, bleken de ringen kwijt.
BIJZONDERE RINGEN
Toen de valkenier vertelde dat de ringen kwijt waren, konden Tom en Maaike dat eerst nog nauwelijks geloven: “We dachten eerst dat ie een grapje maakte. Maar het was dus geen grapje. Toen wisten we eigenlijk even niet zo goed wat we moesten zeggen.” De ringen zijn namelijk erg bijzonder. Maaike: “Mijn opa en oma zijn 60 jaar getrouwd. En mijn opa is twee jaar geleden overleden en wij hebben de trouwringen gehad, en die hebben we laten omsmelten en verwerkt in onze trouwringen.”

De verloren ringen zijn dan ook zo goed als onvervangbaar, aldus Maaike: “Als het gewone ringen waren dan baal je en dan kan je misschien daar achteraf nog wel om lachen. Maar deze kan je niet opnieuw kopen.”
NIET AFGESPROKEN
Wat de situatie extra zuur maakt voor het pasgetrouwde stel is dat was afgesproken dat er nep-ringen aan de vogel zou worden vastgemaakt, aldus Maaike. “We hebben een intake-gesprek gehad met de valkenieren en die gaven toen aan dat ze eigenlijk nooit de echte ringen eraan doen. Want het zijn dieren en voor hetzelfde geval gaat de vogel in een boom zitten. Hij zei: ‘We doen er eigenlijk altijd een dummy-ring aan.’ Maar dat is die dag dus anders gegaan dan anders.”

bron:rtvutrecht

Bekijk ook

Getalenteerde papegaai heeft onverwachte reactie als hij Pavarotti op tv ziet (video, geluid aan)

foto ter illustratie   Het is bekend dat papegaaien intelligente en vermakelijke vogels zijn, met ...

1 opmerking

  1. Ja weer een nephuwelijk ,o nee nep huwelijk ringen.
    Ja word dat maar elkaar ééns, welles nietes ,zal hier om de hoek komen kijken.
    Succes met jullie huwelijk ,getatoeëerde ringen ?kun je niet verliezen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *