zaterdag 14 december 2019
Homepage | inheemse vogels | Eerste Grote Vogelmarkt van seizoen in Barneveld

Eerste Grote Vogelmarkt van seizoen in Barneveld

Zaterdag 20 augustus gaat Barneveld wedijveren met Zwolse markt
Peter Davelaar van Davelaar Diervoeders en organisator van de grote periodieke vogelmarkten is wel wat gespannen voor de start van de eerste Grote Vogelmarkt in de Midden Nederland Hallen. Niet alleen omdat het de eerste markt in deze fraaie locatie is, maar ook vanwege de enorme oppervlakte.
“Natuurlijk is er de nodige PR geweest en zijn er, zowel in binnen- als buitenland, veel standhouders aangeschreven. Ook daar is onze glossy folder bijgesloten, zodat voor iedereen helder is dat we hier een geweldige Vogelmarkt willen neerzetten.
Qua oppervlakte kunnen we nu zeker de concurrentie met Zwolle aan en wij hebben het voordeel dat de prijzen voor zowel toegang als het huren van standruimte veel gunstiger liggen. Tel daar de ideale ligging van de locatie bij op en succes moet er dan toch komen!” geeft Davelaar aan.
”Maar natuurlijk zullen we dat wel moeten waarmaken. En dat vereist ook de nodige veranderingen voor de medewerkers. Met z’n allen zullen we een nog meer professionele houding moeten uitstralen en de bezoekers laten merken waar we voor staan.
Een markt waar alles op het gebied van vogels en vogelbenodigdheden verkrijgbaar is en waar ook het dierenwelzijn hoog in het vaandel staat. Dat laatste wordt namelijk een steeds belangrijker item” besluit Peter.

Ook Aart Polhout van vogelvereniging Kweeklust hoopt op een goede start. “Over enthousiasme bij de leden en zeker bij hen die meehelpen op de markt hebben we niet te klagen. De andere Davelaar die altijd de planning verzorgt, werd al vroegtijdig benaderd door leden die hulp aanboden. Nu maar hopen dat veel kwekers de weg naar Barneveld weten te vinden. Zeker voor liefhebbers uit de Randstad, Brabant, Limburg en Gelderland scheelt het veel reistijd t.o.v. Zwolle. Natuurlijk moet dit gaan groeien, maar laten we hopen dat de goden ons goed gezind zijn” meldt Aart.

Zaterdag 20 augustus gaan de deuren open om 08.30 uur en het publiek kan tot 12.00 terecht. Horeca ruimschoots aanwezig. Parkeren in overvloed en ook gratis. Toegang € 3,00.
Midden Nederland Hallen, Thorbeckelaan 123, 3771 ED Barneveld.

bron:Barneveldvandaag
foto: website van de MNH

De pas geopende hal in Barnveld
De pas geopende hal in Barneveld

Bekijk ook

Rechtbank Den Haag verbiedt opnieuw afschieten van smienten in Zuid-Holland

De Rechtbank in Den Haag heeft geoordeeld dat er geen afschot van smienten mag plaatsvinden ...

2 opmerkingen

  1. Nu maar kijken,naar een vermomde vetinair, Jan hooibaal, samen met de inspecteur Eduard opperdoes , die tot taak hebben,om de hele sector in een kwaad daglicht te zetten,dit namens deze gevestigde media ook uit mogen dragen,zonder hoor en wederhoor.
    Maar daar staat het als het om Dieren gaat bekend om,

  2. Gewoon lekker door gaan met dromen. Zwolle is de grootste en blijft de grootste.
    Maar toch veel succes.
    Wim van Brussel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *