dinsdag 25 februari 2020
Homepage | foto & film | Blijf bij! en ontvang uw eigen video

Blijf bij! en ontvang uw eigen video

Beleef de Lente heeft elk jaar veel te bieden aan de vogelliefhebber. Van lief gekroel tot ogenschijnlijk wrede beslissingen. Via de digitale Beleef de Lente-nieuwsbrief die wekelijks verschijnt, kunt u het allemaal gemakkelijk bijhouden.
Bij Beleef de Lente blijf je je verbazen: de natuur heeft veel bijzonders in de aanbieding. Soms stemt dat vrolijk of krijgt ontroering de overhand, zelfs geharde biologen schijnen voor bijvoorbeeld de steenuilen door de knieën te gaan. Soms wil je misschien liever even de blik afwenden, hoe fascinerend het schouwspel ook is. Eén ding is zeker: elk jaar zijn er weer vele hoogtepunten.

Al die nestkasten met meerdere webcams die 24 uur per dag te bekijken zijn: hoe houdt een mens het allemaal bij? Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld zelf langs de laatste clips struinen die de vrijwilligers van Beleef de Lente onvermoeibaar maken.

Verreweg het gemakkelijkst is het om wekelijks in de e-mailbox de hoogtepunten te ontvangen. We hebben ze dan voor u op een rij gezet. Als u zich nu inschrijft, ontvangt u bovendien een persoonlijke video die vertelt op welke Beleef de Lente-vogel u lijkt! 8 vogels, 8 talenten. Welke vogel bent u?

Ja, ik wil de wekelijkse Beleef de Lente e-mailnieuwsbrief ontvangen

bron:Vogelbescherming

Bekijk ook

Verstoten moedervogels echt jongen die naar mens ruiken?

Vogeltjes die uit het nest zijn gevallen, moet je nooit oppakken. Want, zo gaat het ...

2 opmerkingen

  1. Liever,puur natuur.

  2. Het gluren in de nestkastjes zal dan binnenkort ook wel kamer vragen over gesteld worden, of het in china eten van honden,of het rijden op een olifant.
    Over olifanten gesproken? Die hebben wel een plaat voor de kop.
    Kunnen misschien wel in de kamer zitten? In den Haag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *