zaterdag 30 mei 2020
Homepage | overige | Beveiligde websites bij NBvV

Beveiligde websites bij NBvV

Het hoofd van het bondsbureau van de NBvV heeft de afdelingen een bericht gestuurd over de bereikbaarheid van de website. Wij nemen dat bericht over.

Alle websites zijn voorzien van een nieuw beveiligd certificaat. Dit certificaat is veiliger dan de oude, die was verouderd. Hiermee is de domeinnaam echter ook iets gewijzigd, want de vermelding “www” is komen te vervallen.

De links op de homepage van de NBvV zijn hierop al aangepast. Via deze links komt u dus gewoon in de voor u vertrouwde omgeving en uw inloggegevens zijn ongewijzigd gebleven.
Nu kan het zijn dat gebruikers in hun favorieten/bookmarks nog hebben staan:
https://www.ringen.nbvv.nl
https://www.leden.nbvv.nl
Dat werkt niet meer, het is nu dus zonder “www”. Maakt u gebruik van “favorieten/bookmarks”, of heeft u een snelkoppeling naar onze websites gemaakt, dan kunt u die het beste even verwijderen en een nieuwe aanmaken.

Deze nieuwe links zijn nu dus:
Voor de ringenbestelling: https://ringen.nbvv.nl
Voor de ledenadministratie, keurmeesterslijst en TT-agenda: https://leden.nbvv.nl

Overigens, de links:
ringen.nbvv.nl en leden.nbvv.nl (dus zonder https:// )werken ook. De gebruiker wordt dan automatisch doorgestuurd naar de beveiligde website.

HTTPS

Bekijk ook

Laserapparatuur tegen wilde vogels lijkt hoopgevend

Wageningen Bioveterinary Research (WBVR) test of de toepassing van laserapparatuur bezoeken van wilde (water)vogels aan ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *