maandag 25 mei 2020
Homepage | regelgeving | 781.000 kijkers zien ‘bizar’ einde hanensoap bij Frank Visser: ‘Nekharen weer omhoog’

781.000 kijkers zien ‘bizar’ einde hanensoap bij Frank Visser: ‘Nekharen weer omhoog’

781.000 mensen zagen gisteravond op SBS 6 hoe een soap rond een kraaiende haan een drastisch einde heeft gekregen. Presentator Viktor Brand ging op bezoek bij Heidi en Robert, die eerder te zien waren in Meester Frank Visser doet uitspraak. De vogel van hun buurman maakte hun ochtenden tot een hel, maar het dier mocht tóch blijven. Reden voor het stel om rigoureuze maatregelen te nemen.
Nekharen omhoog
Heidi en Robert waren stellig: het is Harry weg, óf wij weg. Grote woorden, maar gisteravond bleek dat ze woord hebben gehouden. Het stel is verhuisd en Harry kraait vrolijk door. Viktor Brand bezocht met het tweetal hun oude wijk, waar al snel hun oude kwelgeest te horen was. ,,Mijn nekharen gaan weer omhoog’’, zei Robert meteen. Verder bleken de twee vooral heel blij met hun drastische stap. ,,We hebben het heel erg leuk en gezellig’’, aldus Heidi.

Sjaak, bij wie Viktor ook langsging om Harry te trakteren op een emmer van zijn geliefde borrelnoten, vond het besluit maar ‘bizar’. ,,Ze hebben wel woord gehouden. Je zou er bijna respect voor krijgen.’’

bron:AD

Bekijk ook

VIDEO: Karel ‘The Birdman’ zorgt voor verbinding tussen vogel en mens

TWIJZELERHEIDE – In de Fryske Wâlden ligt het prachtige landgoed ‘Hof fan ‘t Wyldpaed’. De ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *