maandag 18 december 2017
Homepage | wetenswaardigheden | Opent Trump VOGEL 2017 ??

Opent Trump VOGEL 2017 ??

Uit doorgaans goed ingelichte bronnen hebben wij begrepen dat het logo voor VOGEL 2016 alsnog zal worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.
De door zijn kapsel al eerder gesignaleerde gelijkenis tussen de nieuwe Amerikaans president en een vogel heeft naar verluid de doorslag gegeven tot dit opmerkelijke besluit. Dit besluit zal verder geen effect hebben, omdat het logo voor 2016 niet meer zal worden gebruik
De her en der ook gehoorde berichten dat het logo is aangepast om Trump daarmee te verleiden om VOGEL 2017 te openen neemt de redactie niet serieus.
Uit het geruchtencircuit horen wij ook geluiden dat er tijdens VOGEL2017 een oorkonde zal worden uitgereikt aan de meest op Trump gelijkende vogel op de tentoonstelling. Het zou dan gaan om de meest fysieke gelijkenis. Het aantal decibels of onbegrijpelijke geluiden dat een vogel laat horen telt dus bij die beoordeling dus niet mee.

Het aangepaste logo
Het aangepaste logo

Bekijk ook

Vijf van tien ontsnapte parkieten terecht, andere vogels waarschijnlijk gevlogen

Vijf van de tien ontsnapte parkieten van de 89-jarige Harm Mulder uit Barneveld zijn terecht. ...

1 opmerking

  1. De partij voor de dieren zal ook tegen deze vreemde vogel ’n protesteren, evenals groen links.
    Toch heeft dit haantje (trump) getracht om vreemd bloed in te brengen ,Ivana. Iets wat met hun beleid van de pvd niet meer zou kunnen ( je weet importeren verboden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *