donderdag 18 oktober 2018
Homepage | inheemse vogels | Jaarlijks vogelevenement

Jaarlijks vogelevenement

Bent u gek van vogels?
Kom dan naar de Landelijke Dag van Sovon. Het jaarlijkse evenement voor alle vogeltellers en andere actieve natuurliefhebbers in Nederland vindt in 2017 plaats op 2 december in Ede. Dompel je onder in de wereld van het vogelonderzoek, ontmoet oude en nieuwe vogelvrienden en probeer maar ’s de hand op de knip te houden bij de meer dan 80 stands met boeken, optiek, reizen en nog veel meer. Vogelbescherming is partner van het evenement.
Tijdens de Landelijke Dag van Sovon zijn er vele aantrekkelijke sprekers. U gaat het moeilijk krijgen bij het bepalen van uw parcours langs de lezingen en presentaties. Dat durven we alvast te stellen. Maar laat dat u vooral niet weerhouden. Je kunt het ook voorpret noemen.

Vogelbescherming is onder meer betrokken bij de terugblik op het Jaar van de Kievit, de presentatie van het reddingsplan voor de grote karekiet en wat er intussen al is bereikt. Ook kunt u van ons een bijdrage verwachten rondom het IJsselmeergebied, vogelvriendelijk tuinieren en de resultaten van de Jaarrond Tuintelling. Er is zoveel… we hopen u tussentijds ook nog te verwelkomen in onze stand. Alvast tot ziens!

Meer informatie, aanmelden en kaartjes op de website van Sovon.

bron:Vogelbescherming

Bekijk ook

Roeken afschieten in Zuid-Holland mag

DEN HAAG – Het afschieten van roeken in fruitboomgaarden in de Alblasserwaard-Oost, de Tielerwaard-West, Vijfheerenlanden ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *