woensdag 23 januari 2019
Homepage | inheemse vogels | GroenLinks bezorgd over vogels

GroenLinks bezorgd over vogels

De Zoetermeerse fractie van GroenLinks maakt zich zorgen over de toekomst van de beschermde kolonies aalscholvers en blauwe reigers die op en bij de Plas van Poot vertoeven en heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van b en w.
Aanleiding is dat de nieuwe eigenaar van Dutch Water Dreams, Zoetermeer Leisure Village, volgens de lokale partij van plan is om mensen op de plas te laten peddelen. GroenLinks Zoetermeer zegt te vrezen dat ‘indien klanten van het nieuwe attractiepark onbeperkt op de plas gaan peddelen, deze kolonies vogels niet langer zullen voortbestaan’.
bron: AD
foto: eerder geplaatst

Aalscholver
Aalscholver

Bekijk ook

Grote zorgen over de vogelpopulatie rondom Lelystad Airport

De tweede kamerfractie van de Partij voor de Dieren (PvdD) maakt zich grote zorgen over ...

2 opmerkingen

  1. Vogels wennen aan mensen ,is geen probleem,maar dacht altijd dat de gemeente raad een afspiegeling was van de samenleving ,en deze er voor moest zorgen om de het college te controleren en zorgen dat de begroting binnen de gemeente op orde bleef ,ook de wensen van de burgers uitdragen ,kan mij niet voorstellen dat dit een wens van de burgers is ,of het moeten die paar van groen links zijn ,die wel alles groen willen ,maar zich niet af vragen wat en hoe we gaan eten ,en hoe we van a naar b komen

  2. Is wel gunstig voor de vissen als het tenminste geen vissersboten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *